Aile Bilgilendirme Rehberi-Psikolojik Sağlamlık

02.05.2024 76

Değerli Velilerimiz;

13-18 yaş arası gençlerimiz için  kendini arama, değişen bedene uyum sağlama gibi zorlayıcı faktörlerin yanında arkadaş gruplarından dışlanma, akademik başarısızlık gibi durumlar stres verici olabilmektedir. Tüm bunlara rağmen çoğu genç çocukluktan yetişkinliğe sağlıklı bir geçiş yapmaktadır. Bu geçişe katkıda bulunan önemli faktörlerden biri psikolojik sağlamlıktır. Psikolojik Sağlamlılığı yüksek bireyler yetiştirmek amacıyla rehberlik servisimiz ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize rehberlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte öğrencilerimize sunulan veli desteği önemlidir.

Psikolojik Sağlamlık konusunda bilgi edinerek öğrencilerimizi desteklemek için aşağıdaki broşürleri ve afişi inceleyebilir, daha detaylı bilgi ve destek için rehberlik servisimizle iletişime geçebilirsiniz.

02-05-202402-05-202402-05-2024