OKULUMUZUN VE ALANLARIMIZIN TANITIMI

23.11.2022 329

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında; Burhan Erdayı Ortaokulu  8. sınıfı öğrenci ve öğretmenlerine,  atölyelerimiz ve sınıflarımız gezdirilerek okulumuzda bulunan Adalet, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Gazetecilik, Muhasebe ve Finansman alanları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Yapılan ziyaret esnasında Okul Müdürümüz Uğur GÖZÜKARA,Rehber Öğretmenimiz Zeynep Esin IŞIKLAR ve Adalet Alanı Öğretmenimiz Özlem ÖKENEL tarafından okulumuz tanıtılarak, meslek seçiminin ve mesleki eğitimin öneminden bahsedilmiş, doğru lise tercihinin mutlu ve başarılı mesleki hayatın temeli olduğuna değinilmiştir.

Okulumuzu ziyaret eden Burhan Erdayı Ortaokulu öğrencilerine başarılar diliyor, tanıtımda emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

23-11-202223-11-202223-11-202223-11-2022