"ÇANAKKALE ZAFERİ" Programımız

Haksız düşman saldırılarına tam 253 bin askerimizi şehit verdiğimiz, ancak tarihe altın harflerle “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! ” sözünü yazdığımız “ÇANAKKALE ZAFERİ” mizin 108. Yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda program gerçekleştirilmiştir. Programda öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından “Çanakkale Destanı” köşesi hazırlanmış ve şehitlerimizin için oluşturulan anı defteri yazılmıştır. Çanakkale ruhunu anlamak ve anlatmak adına öğrencilerimize ekmek ve hoşaf dağıtılmıştır. Öğrencilere Çanakkale türküleri dinletilmiş, “Çanakkale 1915” filmi izletilmiştir. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteri izletilmiştir.

Çanakkale’de kanlarını akıtıp canlarını vererek bu vatanı bizlere bırakan Çanakkale Geçilmez diyerek Türk’ün adını tarihin sayfalarına altın harflerle kazıyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, hürmet ve minnetle anıyoruz. RUHLARI ŞAD OLSUN…

Programın hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sakine DURAN'a ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23.03.2023 141

23-03-202323-03-2023