BURSA GEZİMİZ

23.05.2023 tarihinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Bursa gezimiz Gölyazının eşsiz kahvaltı manzarasıyla başladı.  Öğrencilerimizle küçük bir gölyazı turunun ardından Bursa hayvanat bahçesine geçildi. Burada keyifli bir zaman dilimi geçiren öğrencilerimiz bazı hayvanları ilkkez görmenin heyecanını yaşadılar. Daha sonra bölgeden ayrılarak içlerinde yaşamların sürdüğü, tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle Unesco Dünya Tarihi Miras Listesinde yer alan Cumalıkızık köyünü ziyaret ettik. Cumalıkızık'ı çok beğenen öğrencilerimiz köy içerisinde yürüyüş yaptılar. Son olarak Bursa şehir turuyla birlikte Tophane, Ulu Cami, Yeşil Türbe ve Kozahan ziyaret edilerek gezimizi tamamladık. Katılım sağlayan ve emeği geçen tüm öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

31.05.2023 358

31-05-2023