BİGEP-LUCA MUHASEBE PAKET PROGRAMI EĞİTİMİ

09.12.2022 286

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında; okulumuzda Bilgisayarlı Muhasebe dersimizde Luca Muhasebe Paket programı kullanılmakta olup, gerekli güncellemelerden haberdar olmak, sektördeki kişilerin pratik bilgilerinden faydalanarak mesleki gelişim sağlamak ve böylece sektörün içinden eğitimcilerden alınacak kursla derslerde öğrencilere güncel örnekler sunabilmek amacıyla sektör işbirliği kurularak LUCA MUHASEBE PAKET PROGRAMI EĞİTİMİ KURSU okulumuz önderliğinde düzenlenmiştir. Kursa okulumuz muhasebe öğretmenlerinin yanı sıra Kurtdereli MTAL, Hacıilbey MTAL ve İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi muhasebe öğretmenleri de katılmıştır.

Kurs eğitimini gerçekleştiren SMMM Taner YİĞİT'e ve kursa katılan tüm muhasebe öğretmenlerine teşekkür ederiz.

09-12-202209-12-202209-12-2022