BİGEP BİLGİLENDİRME VE OKUL-AİLE-ÇEVRE İŞBİRLİĞİ TOPLANTIMIZ

06.12.2022 191

06.12.2022 tarihinde Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Bilgilendirme ve Okul- Aile- Çevre İşbirliği Toplantımız; Okul Müdürümüz Uğur GÖZÜKARA başkanlığında, Müdür Yardımcımız Özlem CESUR, Rehber Öğretmenimiz Zeynep Esin IŞIKLAR, 1. Gündoğan Muhtarı Kadir YEŞİL , 2. Gündoğan Muhtarı Nihat EMER, Hasanbasri Çantay Muhtarı Tufan UYAR ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantımızda BİGEP tanıtım videosu izlenmiş, BİGEP hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerimizin eğitimlerini başarı ile sürdürebilmeleri için okul-aile ve çevre işbirliğinin çok önemli olduğu vurgulanmış, MESEM ve Ustalık Telafi Programı hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapılmış, Vatandaşla Buluşma Projesi, Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi hakkında bilgilendirmeler yapılarak kararlar alınmış, planlama yapılmıştır.

Toplantıya katılım sağlayan muhtarlarımıza ve velilerimize değerli katılımları için çok teşekkür ediyoruz.

06-12-2022