AİLE OKULU PROJESİ EĞİTİMLERİMİZ

27.12.2022 126

2022- 2023 Eğitim Öğretim yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde Aile Okulu Projesi 81 ilde başlatılmıştır. Altıeylül Halkeğitimi Merkezi ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde Aile Okulu Projesi okulumuzda 16.12.2022 tarihinde başlamıştır. Aile değerleri, Aile içi iletişim, Sosyal Psikolojik ve Duygusal Gelişim, Çevre Bilinci, Stres Yönetimi, Madde Bağımlılığının Önlenmesine İlişkin Yaklaşımlar başta olmak üzere çeşitli alanlarda ailelerin desteklenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen bu eğitimlere katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Aile Okulu Projesi Eğitimini veren ve değerli deneyimlerini velilerimize aktaran Sibel YILDIRIM'a teşekkür ediyoruz.

27-12-2022