12. Sınıf Öğrencilerimizden Metin BAŞTÜRK'ü EKPSS deki başarısından dolayı kutluyoruz

04.06.2022 289

12. Sınıf Öğrencilerimizden Metin BAŞTÜRK'ün,  9. sınıftan itibaren arkadaşlarına ve öğretmenlerine karşı göstermiş olduğu saygılı ve olumlu tutumunu, derslerindeki gayret ve çabalarını her daim takdir ettik. Öğrencimize yapılan mesleki yönlendirmeler neticesinde öğrencimiz okulumuz öğretmenleri tarafından  akademik olarak desteklenerek EKPSS 'ye girmiş ve girmiş olduğu sınavda başarı elde etmiştir. Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak öğrencimizi  EKPSS'deki başarısından dolayı kutluyoruz.Öğrencimizin başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Öğrencimizin ilk günden bu yana davranışlarına, başarısına ve çabasına katkı sağlayan öğrenci velimize ve 9. sınıftan bu yana öğrencimizin çalışmalarına özveriyle destek veren ve geliştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

04-06-202204-06-202204-06-2022